ajankohtaista

Tunnit ja uudet kurssit käynnistyvät tauon jälkeen kesäkuun alussa. Kesällä ei pidetä lomaviikkoja, vaan tunnit pyörivät läpi kesän! Muistathan, että sairaana ei tulla treeneihin ja hyvästä käsihygieniasta pidetään huoli.

 

★ Jukka Vahterin treenipäivä siirtyy!

Poikkeustilanteen takia Jukka Vahterin treenipäivä siirtyy. Uusi päivä sovitaan, kunhan tilanne rauhoittuu.

Kuntonyrkkeilyvalmennuksesta pitkän kokemuksen omaava Jukka Vahter pitää salillamme treenipäivän maaliskuussa. TVS:n kuntonyrkkeilyn vastuuvalmentajana toimiva Jukka on vetänyt treenejä 15 vuotta ja tekniikkaa on luvassa! Yhden treenin hinta on 10 eur ja jos ilmoittaudut molempiin on hinta yhteensä 15 eur. Kannattaa ehdottomasti treenata molemmat tunnit!

Treeni1 klo 13-14

Treeni2 klo 14:15-15:15

Lisätietoja Annelta.

★ Amin Asikaisen treenipäivä siirtyy

Poikkeustilanteen takia Amin Asikaisen treenipäivä siirtyy. Uusi päivä sovitaan heti, kun se on mahdollista.

Mestari Asikainen tulee salillemme vierailevaksi valmentajaksi huhtikuun alussa. Nyt on luvassa oppia huipulta! Treenejä on kaksi, joista ensimmäisessä on luvassa lähiottelutekniikoita sekä säkillä tehtävillä useampia eriä. Toisessa treenissä enemmän liikkumista ja lyöntejä liikkeessä (eteen, taakse ja sivulle). Kannattaa ottaa hyöty koko päivästä ja ilmoittautua molempiin harjoituksiin! Hinta 20 eur/treeni. 

Treeni1 klo 13-14:30

Treeni2 klo 15-16:30

Lisätietoja Annelta.

★ Satu Lehtosen treenipäivä siirtyy

Myös Satun treenipäivä siirtyy koronaviruksen takia. Uusi päivä sovitaan, kun se on mahdollista.

Ammattinyrkkeilijä Satu Lehtonen tulee salillemme huhtikuussa ja luvassa on kovaa teknistä tykitystä sekä tehokasta lihaskuntotreeniä! Satu on ennen ammattilaiseksi siirtymistään juhlinut kuudesti Suomen mestaruutta ja kolmesti Pohjoismaiden mestaruutta. Treenin hinta on 15 eur/treeni. Voit ilmoittautua yhteen tai ottaa hyödyn koko päivästä ja treenata molemmat!

Treeni1 klo 13-14:15

Treeni2 klo 15-16:15

Lisätietoja Annelta.

From 2019 Stars Gym Finland Oy

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon