top of page

aikataulu

Vuosi 2024

 

Kuntonyrkkeily

(60 min)

 

Viikkotunnit sopivat kaikille lajia harrastaneille. Jos sinulla on peruslyönnit hallussa, tule rohkeasti kokeilemaan meidän viikkotunteja! Ohjaaja soveltaa tehtäviä tarvittaessa. Pelkkää säkkitreeniä haluavalle löytyy säkkitreenit tiistaisin klo 17 ja sunnuntaisin klo 13:30. Keskiviikon klo 19 tunti on tekniikkapainotteinen tunti, jossa vauhti ei ole ihan niin kova kuin muilla viikkotunneilla! 

Kun ilmoittaudut tunnille, varaa tuntivarauksista se tunti, mille haluat (kuntonyrkkeily, kuntonyrkkeily tekniikka, kuntonyrkkeily säkki)                                                  

   

Lihaskunto (60 min)

 

Ohjattu lihaskuntotunti sopii kaikille! Tunnilla käydään monipuolisesti eri lihasryhmiä läpi. Liikkeet ja tekniikat käydään yhdessä läpi jokaisen tunnin alussa. Jos sinulla on haasteita esim. polvien, olkapäiden tai selän kanssa, saat ohjaajalta vaihtoehtoliikkeitä niiden liikkeiden tilalle, jotka eivät sovi sinulle. Tervetuloa kokeilemaan tuntia!

        

Toiminnallinen liikkuvuus (45 min)

 Toiminnallinen liikkuvuustunti keskittyy liikkuvuuden parantamiseen, voimaharjoitteluun ja kehonhallintaan. Mukana on erilaisia harjoitteita, kuten venyttelyä, liikkuvuusharjoitteita ja kehonpainoliikkeitä. Tavoitteena on parantaa kehon kokonaisvaltaista suorituskykyä ja ehkäistä loukkaantumisia. Tunti sopii kaiken tasoisille! 

     

Harjoittelemaan saa tulla ainoastaan täysin terveenä!

Ajantasaiset muutokset esim pyhäpäivien ja lomien takia löytyvät varauskalenterista. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

       Aikataulu 2024 (täysillä käyntiin 8.1.2024)

2024.png
bottom of page