top of page

aikataulu

Vuosi 2023

     ★ Kuntonyrkkeilytunnit (60 min)

          Viikkotunnit sopivat kaikille lajia harrastaneille. Jos sinulla on peruslyönnit hallussa, tule rohkeasti kokeilemaan meidän viikkotunteja! Ohjaaja soveltaa tehtäviä tarvittaessa ja aina on mahdollisuus halutessaan työskennellä myös säkillä. Keskiviikon klo 19 tunti on tekniikkapainotteinen tunti, jossa vauhti ei ole ihan niin kova kuin muilla viikkotunneilla!                                                   

   

         

     ★ Lihaskuntotunti (60 min)

         Ohjattu lihaskuntotunti sopii kaikille! Tunnilla käydään monipuolisesti eri lihasryhmiä läpi. Liikkeet ja tekniikat käydään yhdessä läpi jokaisen tunnin alussa. Jos sinulla on haasteita esim. polvien, olkapäiden tai selän kanssa, saat ohjaajalta vaihtoehtoliikkeitä niiden liikkeiden tilalle, jotka eivät sovi sinulle. Tervetuloa kokeilemaan tuntia!

         

Kuntopiiri (60 min)

Kuntopiiritunti sisältää kiertoharjoittelua, jossa treenataan monipuolisesti yhdistettynä sekä lihas- että kestävyyskuntoa. Tunneilla hyödynnetään pienvälineitä (kahvakuula, käsipainot, vastuskuminauhat jne) sekä oman kehonpainoa. Tunti sopii kaiken tasoisille! 

Kehonhuolto (45 min)

Kehonhuoltotunnilla palautetaan kehoa rasituksesta, lisätään liikkuvuutta ja parannetaan kehonhallintaa. Tunnilla tehdään mm. erilaisia dynaamisia ja staattisia venytyksiä sekä aktivoidaan kehon tukilihaksia. Lopuksi on aina lyhyt rentoutus. Tunnilla voidaan käyttää apuna välineitä, kuten jumppakeppiä. Tunti sopii kaiken tasoisille! 

     

Nyrkkeilytunti (90 min)

Nyrkkeilytreeni sopii nyrkkeilystä kiinnostuneille harrastajille. Treenin kesto 1,5 tuntia, valmentajana Ville Piispanen.

Harjoittelemaan saa tulla ainoastaan täysin terveenä!

Ajantasaiset muutokset esim pyhäpäivien ja lomien takia löytyvät varauskalenterista. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

       Aikataulu 13.3.2023 ->  

2023_2.png
bottom of page