top of page

aikataulu

Vuosi 2023

 

Kuntonyrkkeilytunnit

(60 min)

 

Viikkotunnit sopivat kaikille lajia harrastaneille. Jos sinulla on peruslyönnit hallussa, tule rohkeasti kokeilemaan meidän viikkotunteja! Ohjaaja soveltaa tehtäviä tarvittaessa. Pelkkää säkkitreeniä haluavalle löytyy säkkitreenit tiistaisin klo 17 ja sunnuntaisin klo 13:30. Keskiviikon klo 19 tunti on tekniikkapainotteinen tunti, jossa vauhti ei ole ihan niin kova kuin muilla viikkotunneilla! 

Kun ilmoittaudut tunnille, varaa tuntivarauksista se tunti, mille haluat (kuntonyrkkeily, kuntonyrkkeily tekniikka, kuntonyrkkeily säkki)                                                  

   

Lihaskuntotunti (60 min)

 

Ohjattu lihaskuntotunti sopii kaikille! Tunnilla käydään monipuolisesti eri lihasryhmiä läpi. Liikkeet ja tekniikat käydään yhdessä läpi jokaisen tunnin alussa. Jos sinulla on haasteita esim. polvien, olkapäiden tai selän kanssa, saat ohjaajalta vaihtoehtoliikkeitä niiden liikkeiden tilalle, jotka eivät sovi sinulle. Tervetuloa kokeilemaan tuntia!

        

Kehonhuolto (45 min)

Kehonhuoltotunnilla palautetaan kehoa rasituksesta, lisätään liikkuvuutta ja parannetaan kehonhallintaa. Tunnilla tehdään mm. erilaisia dynaamisia ja staattisia venytyksiä sekä aktivoidaan kehon tukilihaksia. Lopuksi on aina lyhyt rentoutus. Tunnilla voidaan käyttää apuna välineitä, kuten jumppakeppiä. Tunti sopii kaiken tasoisille! 

     

Nyrkkeilytunti (90 min)

Nyrkkeilytreeni sopii nyrkkeilystä kiinnostuneille harrastajille. 

Harjoittelemaan saa tulla ainoastaan täysin terveenä!

Ajantasaiset muutokset esim pyhäpäivien ja lomien takia löytyvät varauskalenterista. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

       Aikataulu syksy 2023 

2023_6.png
bottom of page