top of page

VALMENTAJAT

Anne.jpg

Anne Keinänen (Muinonen)

Anne on ohjannut kuntonyrkkeilyä yli 15 vuotta ja tehnyt personal trainerina töitä henkilöasiakkaiden kanssa kymmenen vuotta. Annen ohjaustyyli on kannustava ja duunia tehdään hymy kasvoilla. Anne on salin kuntonyrkkeilyvastaava ja ohjaa kuntonyrkkeilyn lisäksi lihaskuntotunteja. Pt-valmennuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä suoraan Anneen.

     

Koulutus:

  • Personal trainer (Trainer4You, Varalan Urheiluopisto)

  • Kuntonyrkkeilyohjaaja (Suomen Nyrkkeilyliitto)

  • Liikunnan Ammattitutkinto (Varalan Urheiluopisto)

  • Psyykkinen valmentaja (Trainer4You)

Yhteystiedot: anne@stars.fi / 0407508374

Pasi.jpg

Pasi Keinänen

Pasi on harrastanut kehonrakennusta yli 30 vuotta ja työkalupakkiin on tarttunut tuolta matkalta iso osaaminen ravinnosta ja lihaskunto-harjoittelusta. Jos haluat kehonmuokkauksessa apua, ota yhteyttä Pasiin.

Pasi on kilpaillut SM tasolla 90-luvulla sekä nyt Masters ikäisenä SM ja MM tasolla.      

Yhteystiedot: pasi@stars.fi / 0404404355

outi2.jpg

Outi Tamminen

Outi on Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajakoulutuksen suorittanut kuntonyrkkeilyohjaaja ja aloittaa ohjauksia salilla vähitellen. Outilla löytyy oma tausta nyrkkeilypuolelta ja hän on innostunut neuvomaan kuntoilijoita tehokkaaseen treeniin!

nata.jpg

Natasha Hjelm

Nyrkkeilystä kiinnostuneita salillamme valmentaa Nata, jonka mielestä lyöminen on hauskaa!  Tästä syystä hänet on löytänyt eri kamppailulajien saleilta nuoruudestaan lähtien.
Kilpanyrkkeily vei mukanaan 2008 ja iän tullessa amatöörisarjoissa vastaan 2018, oli kaulaan ripustettu 4 SM-hopeaa. Nyrkkeilyuransa jälkeen Nata on treenannut sekä valmentanut nyrkkeilyn lisäksi Krav Magaa.

eeva2.jpg

Eeva Viinikainen

Eeva on savolaista alkuperää ja Kuopiossa aikoinaan harrasti aktiiviisesti potkunyrkkeilyä. Myöhemmin Eeva "eksyi" Fitness lavallekkin. 

Eeva on  ohjannut myös monipuolisesti ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin. Ohjaajana Eeva on empaattisen jämäkkä sekä kannattaa periaatetta: tehdään tosissaan muttei totisesti.
Starsilla Eeva ohjaa lihaskuntoa, toiminnallista liikkuvuustuntia sekä pienryhmiä.  Koulutuksen jälkeen häneen voi törmätä myös kuntonyrkkeilytunneilla.

Netta.jpg

Netta Ahlberg

Netta on  Varalan Urheiluopistosta 2019 valmistunut liikuntaneuvoja ja personal trainer. Liikuntatausta on painottunut pääasiassa lapsena voimisteluun ja aikuisiällä crossfittiin. Myös kuntonyrkkeily on tuttu laji! Erityisesti Nettaa kiinnostaa kehonhuolto ja liikkuvuus sekä ravitsemus.  

Starsilla Netta tuurailee lihaskunto- sekä kehonhuoltotunneilla. 

From 2019 Stars Gym Finland Oy

bottom of page