top of page

VALMENTAJAT

Anne.jpg

Anne Keinänen (Muinonen)
Yrittäjä

Anne on ohjannut kuntonyrkkeilyä yli 15 vuotta ja tehnyt personal trainerina töitä henkilöasiakkaiden kanssa kymmenen vuotta. Annen ohjaustyyli on kannustava ja duunia tehdään hymy kasvoilla. Anne on salin kuntonyrkkeilyvastaava ja ohjaa kuntonyrkkeilyn lisäksi lihaskuntotunteja. Pt-valmennuksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä suoraan Anneen.
     
Koulutus:

  • Personal trainer (Trainer4You, Varalan Urheiluopisto)

  • Kuntonyrkkeilyohjaaja (Suomen Nyrkkeilyliitto)

  • Liikunnan Ammattitutkinto (Varalan Urheiluopisto)

  • Psyykkinen valmentaja (Trainer4You)


Yhteystiedot: anne@stars.fi / 0407508374

Pasi.jpg

Pasi Keinänen
Yrittäjä

Pasi on harrastanut kehonrakennusta yli 30 vuotta ja työkalupakkiin on tarttunut tuolta matkalta iso osaaminen ravinnosta ja lihaskunto-harjoittelusta. Jos haluat kehonmuokkauksessa apua, ota yhteyttä Pasiin.

Pasi on kilpaillut SM tasolla 90-luvulla sekä nyt Masters ikäisenä SM ja MM tasolla.      

Yhteystiedot: pasi@stars.fi / 0404404355

eeva2.jpg

Eeva Viinikainen

Eeva on savolaista alkuperää ja Kuopiossa aikoinaan harrasti aktiiviisesti potkunyrkkeilyä. Myöhemmin Eeva "eksyi" Fitness lavallekkin. 
Eeva on  ohjannut myös monipuolisesti ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin. Ohjaajana Eeva on empaattisen jämäkkä sekä kannattaa periaatetta: tehdään tosissaan muttei totisesti.
Starsilla Eeva ohjaa lihaskuntoa, toiminnallista liikkuvuustuntia sekä pienryhmiä.  Koulutuksen jälkeen häneen voi törmätä myös kuntonyrkkeilytunneilla.


Eeva on myös personal trainer, joten pt-valmennuksesta kiinnostuneet voivat ottaa suoraan Eevaan yhteyttä: eeva@stars.fi / 0443435946

outi2.jpg

Outi Tamminen

Outi on Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajakoulutuksen suorittanut kuntonyrkkeilyohjaaja ja aloittaa ohjauksia salilla vähitellen. Outilla löytyy oma tausta nyrkkeilypuolelta ja hän on innostunut neuvomaan kuntoilijoita tehokkaaseen treeniin!

Marjo-Rita2.jpg

Marjo-Rita Juntunen

Marjo-Rita on löytänyt nyrkkeilyn pariin jo nuorena Kajaanissa kilpanyrkkeilyn kautta. Kilpailtuaan pari vuotta Marjo-Rita siirtyi ohjaamaan nyrkkeilyä eri ikäisille niin kuntonyrkkeilyn kuin myös sparraamisen puolella.
Kokemusta on myös eri lajien ohjaamisesta kuten kahvakuula, toiminnallinen liikkuvuus ja crosstraining. Mottona on, että treenatessa pidetään aina hauskaa, unohtamatta tekniikkaa!
Starsilla Marjo-Rita ohjaa kuntonyrkkeilykursseja sekä viikkotunteja.

veera.jpeg

Veera Juojärvi

Veera innostui kuntonyrkkeilystä muutama vuosi sitten oman harrastamisen kautta. Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyohjaajakoulutuksen jälkeen Veera on aloittanut omia ryhmiä sekä ohjaa perus- ja jatkokursseja. Viikkotunneillakin tulette häneen jatkossa törmäämään.
Veera on ammatiltaan sairaanhoitaja ja tavoitteena yhdistää kuntonyrkkeilyn tuomat edut mm. Parkinsonin taudin hoitoon.
Veeran oma aiempi lajitausta löytyy salibandyn puolelta, missä hän on toiminut myös valmentajana. Veera on iloinen ja kannustava, mutta myös  tarvittaessa vaativa ohjaaja. Veeran terveiset harrastajille: "Teen työtäni suurella sydämellä ja ilosta liikuntaa kohtaan! Reeneissä mennään hyvällä meiningillä ja saadaan hiki pintaan. Tervetuloa tunneille!"

Yhteystiedot: veera@stars.fi
 

nata.jpg

Natasha Hjelm

Nyrkkeilystä kiinnostuneita salillamme valmentaa Nata, jonka mielestä lyöminen on hauskaa!  Tästä syystä hänet on löytänyt eri kamppailulajien saleilta nuoruudestaan lähtien.
Kilpanyrkkeily vei mukanaan 2008 ja iän tullessa amatöörisarjoissa vastaan 2018, oli kaulaan ripustettu 4 SM-hopeaa. Nyrkkeilyuransa jälkeen Nata on treenannut sekä valmentanut nyrkkeilyn lisäksi Krav Magaa.
Natan vierailuista ilmoitellaan Instagramissa ja Facebookissa.

Netta.jpg

Netta Ahlberg

Netta on  Varalan Urheiluopistosta 2019 valmistunut liikuntaneuvoja ja personal trainer. Liikuntatausta on painottunut pääasiassa lapsena voimisteluun ja aikuisiällä crossfittiin. Myös kuntonyrkkeily on tuttu laji! Erityisesti Nettaa kiinnostaa kehonhuolto ja liikkuvuus sekä ravitsemus.  
Starsilla Netta tuurailee lihaskunto- sekä kehonhuoltotunneilla. 

From 2019 Stars Gym Finland Oy

bottom of page