top of page

kurssit ja pienryhmät

Kuntonyrkkeilyn jatkokurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu perus- tai alkeiskurssin käyneille harrastajille! Sopii myös lajin pariin tauon jälkeen palaaville sekä tekniikan hiomisesta kiinnostuneille. 
 

Toukokuussa alkaa vielä lyhyt jatkokurssi:

Keskiviikon (lyhyt) jatkokurssi klo 17:30, aloitus 17.5. Tässä siis kuusi treeniä, hinta 59 eur.
Varaa oma kurssipaikkasi tuntivaraukset sivulta. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedot: anne@stars.fi tai 0407508374.

Kuntonyrkkeilyn peruskurssit 
 

Seuraavat peruskurssit alkavat syksyllä 2023.
Kurssiin kuuluu 8 harjoituskertaa. Kurssi on t
arkoitettu uusille kuntonyrkkeilyharrastajille tai tauon jälkeen lajiin palaaville. Harjoitusvälineet saat tarvittaessa lainaan salilta. Kurssin hinta on 69 euroa. Ikäraja peruskurssille on 15 vuotta. Nuorempia otetaan tapauskohtaisesti huoltajan seurassa mukaan.
          
Seuraa ilmoittelua ja varaa paikkasi kurssilta tuntivaraukset sivulta. Kurssit ovat olleet todella suosittuja, joten kannattaa varmistaa paikka ajoissa! Ilmoittautuminen on sitova.

 Lisätiedot: anne@stars.fi tai 0407508374.

Nuorten kuntonyrkkeily (12-18 vuotiaat)
 

Nuorille (12-18 vuotiaille) käynnistyy oma kuntonyrkkeilyryhmä! Ohjaajat ovat nyrkkeilyliiton kouluttamia kuntonyrkkeilyohjaajia, jotka opettavat turvallisen ja tehokkaan tavan liikkua ja treenata nyrkkeilyn tekniikoilla. Harjoitteluun ei kuulu kontakti eli harjoitusmuoto on turvallinen kaikille! Nuoret pääsevät kokeilemaan lajia, purkamaan energiaa ja stressiä, parantamaan itsetuntoa sekä pitämään hauskaa rennossa, iloisessa ryhmässä.

Lyhytkurssin kautta pääsee mukaan kokeilemaan helposti, sinulla ei siis tarvitse olla lajista vielä kokemusta. Voit myös jatkaa aina edelliselta kurssilta seuraavalle jaksolle, harjoituksia sovelletaan jokaisen taitotasoon sopivaksi. Toukokuun kurssiin kuuluu 4 harjoituskertaa, hinta 39 eur. Harjoitukset lauantaisin klo 13:30, seuraavan jakson aloitus 6.5.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Lisätiedot anne@stars.fi tai 0407508374.

 

Perhe -kuntonyrkkeily (aikuinen + nuori)

Tämä ryhmä tarkoitettu yhteiseen harrastamiseen nuoren (10-18 vuotias) ja vanhemman/huoltajan/kummin… kanssa. Ryhmän ohjaajat ovat nyrkkeilyliiton kouluttamia kuntonyrkkeilyohjaajia, jotka opettavat turvallisen ja tehokkaan tavan liikkua ja treenata nyrkkeilyn tekniikoilla. Harjoitteluun ei kuulu kontakti eli harjoitusmuoto on turvallinen kaikille! Pääsette yhdessä kokeilemaan lajia ja oppimaan uutta!

 

Lyhytkurssin kautta pääsette mukaan kokeilemaan helposti. Kurssin jälkeen voi myös aina jatkaa seuraavalle kurssille! Seuraavat kurssit alkavat syksyllä.

Ilmoittaudu mukaan täältä (1 paikka sisältää aikuisen+nuoren!)

Lisätiedot anne@stars.fi tai 0407508374.


Pienryhmät:

NAISTEN LIHASKUNTOHARJOITTELU (täynnä)

- Treeniryhmä, jossa vahvistetaan lihaskuntoa rennolla otteella. 
- Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 16

- Hinta 49 eur/kk, voimassa toistaiseksi
- Voit kysyä vapautuvia paikkoja Annelta (anne@stars.fi)
Seuraa ilmoittelua Facebookissa sekä Instagramissa alkavien pienryhmien suhteen!
 

bottom of page