kurssit ja pienryhmät

Seuraavat kuntonyrkkeilykurssit alkavat syksyllä

Kuntonyrkkeilyn jatkokurssi 


Tämä kurssi on tarkoitettu perus- tai alkeiskurssin käyneille harrastajille! Sopii myös lajin pariin tauon jälkeen palaaville sekä tekniikan hiomisesta kiinnostuneille. Kurssiin kuuluu 8 harjoituskertaa.

Kurssin hinta on 79 euroa. Varaa oma kurssipaikkasi tuntivaraukset sivulta. Lisätiedot: anne@stars.fi tai 0407508374.

Kuntonyrkkeilyn peruskurssit

Kurssiin kuuluu 8 harjoituskertaa. Kurssi on tarkoitettu uusille kuntonyrkkeilyharrastajille tai tauon jälkeen lajiin palaaville. Harjoitusvälineet saat tarvittaessa lainaan salilta. Kurssin hinta on 69 euroa. Ikäraja peruskurssille on 15 vuotta. Nuorempia otetaan tapauskohtaisesti huoltajan seurassa mukaan.


          - Peruskurssi sunnuntaisin klo 15, aloitus 3.4.2022 (pääsiäissunnuntai, Vapunpäivä                 ja äitienpäivä - ei treenejä. Viimeinen treenikerta 5.6.)
            - Peruskurssi maanantaisin klo 17, aloitus 4.4.2022 (2. pääsiäispäivä - ei treenejä.                     Viimeinen treenikerta 30.5.)

          
          

Valitse itsellesi sopivin päivä ja varaa paikkasi kyseiseltä kurssilta tuntivaraukset sivulta. Kurssit ovat olleet todella suosittuja, joten kannattaa varmistaa paikka ajoissa! Lisätiedot: anne@stars.fi tai 0407508374.

Treenit jatkuu! -kurssi (kuntonyrkkeily)

Onko treenitauko päässyt venymään huomaamatta pitkäksi? Tuntuuko treeneihin paluu haastavalta ja rutiinit on hukassa? Ilmoittaudu nyt mukaan Treenit jatkuu! -kurssille, laitetaan rutiinit yhdessä uudestaan käyntiin! Kurssiin kuuluu 6 treeniä, hinta 59 euroa. Aloitus torstaina 7.4. klo 19. 
Varaa paikkasi tuntivaraukset sivulta. Nähdään taas salilla!Pienryhmät:


NAISTEN LIHASKUNTOHARJOITTELU (täynnä)

        
- Treeniryhmä, jossa vahvistetaan lihaskuntoa rennolla otteella. 
          - Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 16
          - Hinta 49 eur/kk, voimassa toistaiseksi
          - Voit kysyä vapautuvia paikkoja Annelta (anne@stars.fi)
Seuraa ilmoittelua Facebookissa sekä Instagramissa alkavien pienryhmien suhteen!