top of page

kurssit ja pienryhmät

Kuntonyrkkeilyn peruskurssit 

 

Peruskurssit on tarkoitettu uusille kuntonyrkkeilyharrastajille tai tauon jälkeen lajiin palaaville. Harjoitusvälineet saat tarvittaessa lainaan salilta. Ikäraja peruskurssille on 15 vuotta. Nuorempia otetaan tapauskohtaisesti huoltajan seurassa mukaan. (Meillä löytyy nuorille myös oma kuntonyrkkeilyryhmä! Tiedot alempana.)

Kurssiin kuuluu 6 yhteistä harjoituskertaa sekä 4 kuntonyrkkeilyn viikkotuntia. Kurssin harjoitukset on aina samana päivänä, samaan aikaan ja viikkotunnit voit itse valita sinulle sopivista tunneista! Nuo neljä kertaa voi ottaa jo kurssin aikana tai kurssin jälkeen. Tästä lisätietoa kurssin alussa. 

- Maanantain kurssi alkaa 8.1.2024 klo 16:45

- Keskiviikon kurssi alkaa 10.1.2024 klo 17:30

Valitse itsellesi sopiva kurssipäivä ja ilmoittaudu mukaan täältä. Yhteen ryhmään mahtuu max 20 osallistujaa. Kurssin hinta on 75 euroa, sisältää käsisiteet. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.
 

 

Kuntonyrkkeilyn jatkokurssi 


Tämä kurssi on tarkoitettu perus- tai alkeiskurssin käyneille harrastajille! Sopii myös lajin pariin tauon jälkeen palaaville sekä tekniikan hiomisesta kiinnostuneille. 

- jatkokurssi alkaa sunnuntaina 14.1.2024 klo 15

Jatkokurssiin kuuluu 6 yhteistä harjoitusta sekä 4 kuntonyrkkeilyn viikkotuntia. Viikkotunnit valitset kalenterista itsellesi sopivina päivinä. Nämä tunnit voi käydä kurssin aikana tai sen jälkeen. Jatkokurssin hinta on 85 euroa. Varaa kurssipaikkasi tuntivarausten kautta. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedot kursseista: anne@stars.fi tai 0407508374 (ohjausten aikaan puhelimeen ei pystytä vastaamaan, joten viestit toimii parhaiten!)

NUORTEN kuntonyrkkeily (12-18 vuotiaat)
 

Nuorten (12-18 vuotiaille) oma kuntonyrkkeilyryhmä! Ohjaajat ovat nyrkkeilyliiton kouluttamia kuntonyrkkeilyohjaajia, jotka opettavat turvallisen ja tehokkaan tavan liikkua ja treenata nyrkkeilyn tekniikoilla. Harjoitteluun ei kuulu kontakti eli harjoitusmuoto on turvallinen kaikille! Nuoret pääsevät kokeilemaan lajia, purkamaan energiaa ja stressiä, parantamaan itsetuntoa sekä pitämään hauskaa rennossa, iloisessa ryhmässä.

Lyhytkurssin kautta pääsee mukaan kokeilemaan helposti, sinulla ei siis tarvitse olla lajista vielä kokemusta. Voit myös jatkaa aina edelliselta kurssilta seuraavalle jaksolle, harjoituksia sovelletaan jokaisen taitotasoon sopivaksi. Kurssiin kuuluu 6 harjoituskertaa, hinta 49 eur. Harjoitukset lauantaisin klo 13:45. Vuoden 2024 aloitus lauantaina 13.1.2024

Ilmoittaudu mukaan täältä. Lisääthän nuoren ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin huoltajan yhteystiedot!

Lisätiedot anne@stars.fi tai 0407508374.

PERHE -kuntonyrkkeily (aikuinen + nuori)

Tämä ryhmä tarkoitettu yhteiseen harrastamiseen nuoren (10-18 vuotias) ja vanhemman/huoltajan/kummin… kanssa. Ryhmän ohjaajat ovat nyrkkeilyliiton kouluttamia kuntonyrkkeilyohjaajia, jotka opettavat turvallisen ja tehokkaan tavan liikkua ja treenata nyrkkeilyn tekniikoilla. Harjoitteluun ei kuulu kontakti eli harjoitusmuoto on turvallinen kaikille! Pääsette yhdessä kokeilemaan lajia ja oppimaan uutta!

 

Lyhytkurssin kautta pääsette mukaan kokeilemaan helposti. Kurssiin kuuluu 6 harjoituskertaa lauantaisin klo 12:30. Kurssin hinta on 98 eur (49 + 49 eur). Kurssin jälkeen voi myös aina jatkaa seuraavalle kurssille! Seuraavat kurssit alkavat lauantaina 13.1.2024.

Ilmoittaudu mukaan täältä (1 paikka sisältää aikuisen+nuoren!)

Lisätiedot anne@stars.fi tai 0407508374.

ÄITI - VAUVA -kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilyryhmä, johon voit ottaa pienen, paikallaan pysyvän vauvan mukaan! Täällä tarkoitus äitien treenata ja vahvistaa kovilla olevaa yläselkää ja niska-hartiaseutua! Meidän sali ei koreile hienoilla lastenhoitotiloilla, mutta vaipan vaihtaa tarvittaessa vaikka jumppamaton päällä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista, otetaan hyvällä asenteella laji haltuun!

Hinta 59 eur/4 treeniä, aloitus tiistaina 9.1.2024 klo 10. Ohjaajana toimii Eeva.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset anne@stars.fi.


Pienryhmät:

RISKIRYHMÄ, rento painonhallintaryhmä (4 paikkaa vapaana!)

- Treeniryhmä, jossa liikutaan monipuolisesti painonpudotus ja -hallinta mielessä

- Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 12, aloitus 7.1.2024

- Hinta 69 eur/kk, kesto 3 kk (12 tapaamista)

- Ilmoittaudu mukaan täältä.

- Valmentajana Anne

- Lisätiedot anne@stars.fi
 

VOIMA -PIENRYHMÄ (max 6 osallistujaa)

- Treeniryhmä, jossa treenataan lihaskuntoa nimensä mukaisesti, eli hankitaan lisää voimaa!

- Ryhmä kokoontuu lauantaisin klo 11, aloitus 13.1.2024

- Hinta 79 eur/kk, kesto 3 kk (12 tapaamista)

- Ilmoittaudu mukaan täältä.

- Valmentajana Eeva

- Lisätiedot anne@stars.fi


NAISTEN LIHASKUNTOHARJOITTELU (1 paikka vapaana!)

- Treeniryhmä, jossa vahvistetaan lihaskuntoa rennolla otteella. 
- Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 16

- Hinta 49 eur/kk, voimassa toistaiseksi

- Valmentajana Anne
- Voit kysyä vapautuvia paikkoja Annelta (anne@stars.fi)Seuraa ilmoittelua Facebookissa sekä Instagramissa alkavien pienryhmien suhteen!
 

bottom of page