ajankohtaista

maarit.jpg
nanoksi.jpg
amin.jpeg
Satu.jpg

★ Joulukuussa huippuvierailu ja kehonkoostumusmittauksia!

Starsin salille saadaan huippuvalmentaja Maarit Teuronen vetämään treenit kuntonyrkkeilijöille lauantaina 4.12. klo 11-12:30. Maaritilla on huippuosaamista nyrkkeilymaailman huipulta, joten varmasti on hyvää teknistä oppia luvassa! Maarit toimi Mira Potkosen valmentajana ja hänellä on vuosien kokemus huippunyrkeilystä. Treeniin pääset varaamaan paikkasi tuntivarausten kautta. Hinta treenille on 20 eur.

Samana viikonloppuna salilla tehdään kehonkoostumusmittauksia. Mittauksia tehdään 3.12.-5.12., hinta 20 eur. Varaukset anne@stars.fi.
Lisätietoja tapahtumista Annelta.
 

★ Syyskausi käynnistyy!


Syksyn treenikausi saadaan kunnolla käyntiin syyskuun alusta. Kalenteriin jää erikseen varattavia viikkotunteja sekä pienryhmätunteja. Aikataulu löytyy ohjatut tunnit -> aikataulu.
Viikkotunneille voit tulla mukaan milloin vain (paikkavaraus tunnille tuntivaraukset -sivun kautta). Pienryhmien vapaita paikkoja voit kysellä Annelta (0407508374).

Elokuussa alkaneet perus- ja jatkokurssit ovat täynnä. Seuraavat kurssit alkavat lokakuussa, siellä maanantain peruskurssi alkaa olla jo täynnä. Yksityistunneilla pääsee myös lajin pariin helposti eli tekniikka haltuun ja sitten viikkotunneille mukaan!


★ Heinä- ja elokuu 2021

Salin tunnit ovat tauolla 19.7.-1.8. Tunnit jatkuvat maanantaina 2.8. Elokuussa alkavat kuntonyrkkeilyn perus- ja jatkokurssit, ilmoittautumiset anne@stars.fi. Muuten elokuussa harjoitellaan viikkotunneilla eli maksu kymppikortilla tai kertamaksulla. Syyskuun lukujärjestys julkaistaan heti elokuun alussa, mukana on pienryhmiä kuntonyrkkeilyyn, lihaskuntoon sekä myös viikkotunteja molempiin.

Aurinkoista kesän jatkoa ja nähdään taas salilla!  
 


★ Kesä- ja heinäkuu 2021

Kesä- ja heinäkuun ajan salilla pyörivät viikkotunnit, joille voit ilmoittautua tuntivaraukset -sivun kautta. Aikataulu löytyy sieltä, kun painat haluamasi treenin kohdalta varaa -nappia. Maksu kymppikortilla (79 euroa) tai kertamaksulla (10 euroa). Tervetuloa mukaan treenaamaan! Lisätietoja Annelta (anne@stars.fi) tai 040 7508374.


★ Toukokuu 2021

Toukokuun aikana käynnissä peruskurssit ja jatkokurssit. Myös treenikuplat käynnissä kesäkuun alkupuolelle. Ensimmäiset viikkotunnit avattu varattaviksi, kesä treenaillaan kuplien päättyessä viikkotunteina. Seuraa ilmoittelua myös Instagramissa ja Facebookissa!

Syksyn kursseista tullut jo kyselyjä, joten elokuussa alkavien kurssien ilmoittautuminen on jo käynnissä!

★ Huhtikuu 2021

Perus- ja jatkokurssit käynnistetään viikolla 16! Samoin kuplatreenejä käynnistellään sillä viikolla. Vapaita paikkoja voit kysellä Annelta anne@stars.fi

Kuntonyrkkeilyä ulkona sunnuntaina 11.4. ja viikolla 15 sääennusteen mukaan. Lisätietoja Annelta ja Facebook sekä Instagram -sivuilta!

★ Maaliskuu 2021

Ohjatut harjoitukset ja kurssit jäävät tauolle pahentuneen koronatilanteen takia 8.3. Ilmoitamme jatkoajankohdan heti, kun tiedämme! Pysykää terveinä!

★ Helmikuu 2021

Kuplatreenien seuraavat 4 viikkoa alkavat 8.2. Muutamia paikkoja treenikuplista löytyy, jos haluat mukaan, laita viestiä anne@stars.fi.  
 
LAUANTAILLE uusi treenikupla, jonka ohjaajaksi tulee TVS:n kokenut kuntonyrkkeilyohjaaja Jukka Vahter. Neljän kerran treenisetti alkaa lauantaina 13.2. klo 13. Ilmoittautumiset Annelle, anne@stars.fi tai 0407508374. Hinta neljän viikon kuplalle on 49 eur. Treenikuplissa pääset treenaamaan pienessä ryhmässä!

★ Tammikuu 2021

Tämän hetkisen tilanteen mukaan pääsemme jatkamaan harjoituksia 11.1.2021. Tuolloin käynnistyvät uudet peruskurssit sekä kesken jääneet kuplatreenit jatkuvat. Seuraamme kevään tilannetta ja jatkamme viikkotunteja mahdollisuuksien mukaan. 

Treenikuplissa on nyt tammikuulle muutamia paikkoja vapaana, kysy vapaista kuplapaikoista Annelta, anne@stars.fi tai 0407508374.

★ Loppuvuoden treenit peruttu!

Noudatamme Pirkanmaan suosituksia ja perumme loppuvuoden treenit. Toivottavasti kaikki pysyvät terveinä ja päästään aloittamaan treenit täysillä heti tammikuun alusta! Yksilöohjaukset jatkuvat normaalisti. Jos haluat vuokrata salia omaan käyttöön (esim perheen tai ystävien kesken), niin laita viestiä Annelle (anne@stars.fi tai 0407508374). 


★ Viikkotunnit muuttuvat "treenikupliksi" loppuvuoden ajaksi

Koronatilanteen vuoksi haluamme varmistaa kaikille halukkaille turvallisen treenimahdollisuuden meidän salilla. Viikkotunteja ei voi enää 26.10. eteenpäin varata, vaan ryhmistä tehdään suljettuja "kuplia", joissa käy aina samat treenikaverit (ryhmäkoko max 9). Asiasta on viikkotunneilla aktiivisesti käyneille laitettu sähköpostia ja paikkavaraukset ovat käynnissä. Vapaita paikkoja voi kysellä Annelta (anne@stars.fi tai 040 7508374)

Viikkotunteihin päästään toivottavasti palaamaan tammikuussa.


★ Nanoksin valokatalyysipinnoitus salille!

Salin hygieniataso nostettiin uudelle tasolle Nanoksin itsedesinfioituvalla pinnoitteella, joka laitettiin 14.10.2020. Valon vaikutuksella bakteerit ja virukset tuhoutuvat ja kulutuspinnoilla suoja säilyy vähintään 12 kk, mahtavaa! Vähentää hiukan desinfiointiaineiden käyttöä, toki siivousta tehdään edelleen huolellisesti, mutta esimerkiksi säkeille riittää jatkossa hikien kuivaus, desinfiointi hoituu sitten valon avulla. Lue lisää nanoksi.com.

Tervetuloa treenaamaan turvallisesti!
 
 


 
★ Amin Asikaisen treenipäivä lauantaina 19.9.2020

Amin tulee salillemme lauantaina 19.9. Luvassa on treeniä pienissä ryhmissä (max 10/treeni), joten loistava tilaisuus saada yksilöllistä oppia mestarilta!
Yksi treeni kestää noin 70 min, pienet tauot/vaihdot välissä. Yksi treeni maksaa 25 eur, kahden treenin setti 40 eur. 
Sitovat ilmoittautumiset Annelle anne@stars.fi tai 0407508374.

Treenit käynnistyvät klo 10:45, klo 12, klo 13:15 ja klo 14:30. 

Ilmoittaudu mukaan pian, ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!Avoimet ovet 22.8. ja 23.8.

Tervetuloa tutustumaan saliimme lauantaina 22.8. sekä sunnuntaina 23.8. 

Lauantai 22.8. klo 9-18
- kehonkoostumusmittauksia klo 9-12 ja 16-18 (hinta 20 eur)
- kuntonyrkkeilyn peruskurssin demotreeni klo 12:30 (ilmainen)
- kuntonyrkkeilyn kokeilutunti klo 14 (ilmainen)

Sunnuntai 23.8. klo 10-18:30
- kehonkoostumusmittauksia klo 10-12 ja 15-17 (hinta 20 eur)
- kuntonyrkkeilyn peruskurssin demotreeni klo 13 (ilmainen)
- kuntonyrkkeilytunti klo 17:30 (normaali viikkotunti, maksu 10 kerran kortilla, kuukausikortilla tai kertamaksuna 9 eur)

Ilmoittautumiset tunneille sekä mittausaikavaraukset anne@stars.fi

Nähdään salilla!

24.7.2020
Syksyn viikkotunnit ja kurssit käynnistyvät viikolla 36! 


Tunnit ja uudet kurssit käynnistyvät tauon jälkeen kesäkuun alussa. Kesällä ei pidetä lomaviikkoja, vaan tunnit pyörivät läpi kesän! Muistathan, että sairaana ei tulla treeneihin ja hyvästä käsihygieniasta pidetään huoli.
 


★ Jukka Vahterin treenipäivä siirtyy!

Poikkeustilanteen takia Jukka Vahterin treenipäivä siirtyy. Uusi päivä sovitaan, kunhan tilanne rauhoittuu.
Kuntonyrkkeilyvalmennuksesta pitkän kokemuksen omaava Jukka Vahter pitää salillamme treenipäivän maaliskuussa. TVS:n kuntonyrkkeilyn vastuuvalmentajana toimiva Jukka on vetänyt treenejä 15 vuotta ja tekniikkaa on luvassa! Yhden treenin hinta on 10 eur ja jos ilmoittaudut molempiin on hinta yhteensä 15 eur. Kannattaa ehdottomasti treenata molemmat tunnit!

Treeni1 klo 13-14
Treeni2 klo 14:15-15:15


Lisätietoja Annelta.★ Amin Asikaisen treenipäivä siirtyy

Poikkeustilanteen takia Amin Asikaisen treenipäivä siirtyy. Uusi päivä sovitaan heti, kun se on mahdollista.
Mestari Asikainen tulee salillemme vierailevaksi valmentajaksi huhtikuun alussa. Nyt on luvassa oppia huipulta! Treenejä on kaksi, joista ensimmäisessä on luvassa lähiottelutekniikoita sekä säkillä tehtävillä useampia eriä. Toisessa treenissä enemmän liikkumista ja lyöntejä liikkeessä (eteen, taakse ja sivulle). Kannattaa ottaa hyöty koko päivästä ja ilmoittautua molempiin harjoituksiin! Hinta 20 eur/treeni. 

Treeni1 klo 13-14:30
Treeni2 klo 15-16:30

Lisätietoja Annelta.★ Satu Lehtosen treenipäivä siirtyy

Myös Satun treenipäivä siirtyy koronaviruksen takia. Uusi päivä sovitaan, kun se on mahdollista.
Ammattinyrkkeilijä Satu Lehtonen tulee salillemme huhtikuussa ja luvassa on kovaa teknistä tykitystä sekä tehokasta lihaskuntotreeniä! Satu on ennen ammattilaiseksi siirtymistään juhlinut kuudesti Suomen mestaruutta ja kolmesti Pohjoismaiden mestaruutta. Treenin hinta on 15 eur/treeni. Voit ilmoittautua yhteen tai ottaa hyödyn koko päivästä ja treenata molemmat!

Treeni1 klo 13-14:15
Treeni2 klo 15-16:15

Lisätietoja Annelta.