top of page

ajankohtaista

ellugee.jpeg
amin3.jpeg
IMG_20220830_083333_520.jpg
Satu.jpg
mira2.jpeg
maarit.jpg
amin.jpeg

★ Starsin kevät!
Salin muutto saatu tehtyä ja tunnit täydessä käynnissä uudella salilla! Uusia ryhmiä ja kursseja aloittaa useita. Avoimia ovia/salin avajaisia vietetään lauantaina 20.4. klo 15-> 
Vierailevana valmentajana huhtikuussa Huikea ElluGee eli Elina Gustafsson 28.4. ja toukokuussa Amin Asikainen 11.5. Ilmoittautumiset tuntivarausten kautta. 
Tervetuloa Starsille treenaamaan!


★ STARS MUUTTAA
Sali Lokomonkadulla alkaa jäämään pieneksi, jonka takia muutamme toimivampiin tiloihin Kauppakeskus Veskan toiseen kerrokseen (Saapastie 2). Muutto tapahtuu pääsiäisen aikoihin, joten huhtikuussa tunnit käynnistyvät uudella salilla! Seuraa ilmoittelua ja projektin etenemistä instagramissa ja facebookissa (@stars_fitboxing_gym)

★ Helmikuu 2024
Helmikuussa käynnistyy jo vuoden toiset kuntonyrkkeilyn perus- ja jatkokurssit. Myös helmikuun peruskurssit on varattu kohta täyteen eli kannattaa toimia ajoissa, että varmasti pääsee mukaan! Viikkotunneilla on ollut hyvä meno päällä ja kalenteriin on lisätty tunteja kysynnän mukaan (nämä löytyy aina tuntivarausten kautta!).
Tervetuloa tunneille!


★ Vuosi 2024 käyntiin!
Tammikuun kurssit ja pienryhmät käynnistyvät 8.1. alkavalla viikolla. Tällöin käynnistyy myös kevään aikataulu. Ensimmäiset kuntonyrkkeilyn peruskurssit ovat täynnä (yhtä peruutuspaikkaa lukuunottamatta), helmikuussa alkavat kurssit ovat jo varattavissa!
Loistavaa vuoden alkua kaikille!

★ Joulukuu 2023
Joulukuussa juhlitaan salin 4 vuotis synttäreitä 9.12. glögin merkeissä. Ilmoittaudu mukaan tuntivarausten kautta, niin tiedetään kuinka paljon pipareita paistetaan. 
Sali lomailee 20.12.-26.
12. Ensi vuoden tunnit ja kurssit tammikuun osalta ovat jo varattavissa. Myös uusia pienryhmiä käynnistyy tammikuussa (äiti-vauva kuntonyrkkeily sekä voimaryhmä).

Lisätiedot alkavat kurssit ja pienryhmät sivulta.

★ Syksy 2023
Syksy etenee jo kovaa vauhtia ja tämän vuoden viimeiset kuntonyrkkeilyn peruskurssit käynnistyvät syyskuun lopussa! Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!
Syksyn vierailevat valmentajat ovat:
lokakuussa 1.10. Amin Asikainen ja marraskuussa 26.11. Jarkko Jussila!
Molempien päivien treenit on varattavissa täältä.
Tervetuloa leiripäiville sekä Starsin viikkotunneille!

★ Elokuu 2023
Syyskausi käyntiin elokuussa! Kurssit käynnistyvät viikolla 33 (14.8. ->) ja samalla pyörähtää treenikalenteri kokonaisuudessaan käyntiin! Kuntonyrkkeilyyn toivottu säkkitreeniä, joten sellaiset tunnit merkitty erikseen kalenteriin. Myös nyrkkeilyn viikkotunnit (joka toinen lauantai) käynnistyvät elokuun lopulla!
Nähdään salilla!★ Kesä 2023
Kesäkuussa aikatauluun pieniä muutoksia. Juhannukseen asti kuitenkin melko täysi kalenteri käynnissä. Perjantain tunnit jäävät kesätauolle 9.6. Heinäkuun pari ensimmäistä viikkoa treenataan ti-to, ajantasaiset tunnit löytyvät aina varauskalenterin ja sovelluksen kautta. Sali lomailee kaksi viikkoa heinäkuun lopulla, jonka jälkeen taas treenit käyntiin. 
Syksyn kurssit tulevat varattavaksi kesäkuussa, joten syksyn suunnittelun voi jo aloittaa!
Nähdään salilla myös kesällä!★ Huhti-toukokuu 2023
30.4. sunnuntaina ei treenejä, mutta lauantaina 29.4. Vappuhiki päälle 1,5 tunnin kuntonyrkkeilyssä! Varaukset normaalisti tuntivarausten kautta. 
Villen ohjaamat nyrkkeilytreenit jäävät pois aikataulusta kesäksi. Syksyksi luvassa uusia kuvioita myös nyrkkeilyyn!
Kehonkoostumusmittauksia toukokuussa salilla (10.5.-23.5.) hintaan 20 eur/mittaus. Sovitaan sulle sopiva mittausaika: anne@stars.fi.


Vierailevaksi valmentajaksi saamme salille Jarkko Jussilan 21.5.! Jarkko kävi kesäkuussa 2022 ja veti huiput treenit! Nyt mahdollisuus treenata klo 12-13:15 tai/ja 13:45-15, 2o eur/1 treeni tai 35 eur/2 treeniä. Varaa paikkasi viimeistään 10.5.! Treenit sopivat kaikille kuntonyrkkeilijöille. Rohkeasti mukaan!


★ Kevät 2023
Kevään viimeiset kuntonyrkkeilykurssit käynnistyvät maaliskuussa. Viikkotunteihin tullut suuren kysynnän vuoksi pari lisäystä, nyt kuntonyrkkeily löytyy myös maanantailta! Myös lauantain nyrkkeilytunnit Ville Piispasen valmentamana ovat käynnissä.
Nähdään salilla!


★ Vuosi 2023 käynnissä
Tammikuun kurssit ja viikkotunnit jo kovaa kyytiä vauhdissa! Uusia kuntonyrkkeilyn harrastajia aloitti 54! Seuraavat peruskurssit alkavat maaliskuussa. Viikkotunnit pyörivät jo täysillä Villen nyrkkeilytunteja lukuunottamatta (nyrkkeily käynnistyy helmikuussa). Uusina tunteina mukana kuntopiiri ja kehonhuolto. Tervetuloa tunneille myös tänä vuonna!

★ Loppuvuosi 2022
Marraskuussa Stars täyttää 3 vuotta! Synttäreitä juhlitaan tunneilla treenien merkeissä sekä kakkukahveilla lauantaina 17.12. 
Joulukuussa salilla tehdään kehonkoostumusmittauksia, niihin ajanvaraukset Annelta (anne@stars.fi). Joulukuussa viikkotunneissa hiukan muutoksia normaaleihin aikatauluihin, ajantasainen tieto varauskalenterin kautta. Tammikuun aikataulu julkaistaan joulukuun alussa, uusina tunteina tulossa kuntonyrkkeilyn/nyrkkeilyn tekniikkatunti, kuntopiiri sekä kehonhuolto.


★ Lokakuu 2022
Lokakuussa käynnistyy Starsilla myös nyrkkeilytreenit! Valmennustiimiin liittyy entinen ammattilaisnyrkkeilijä Ville Piispanen ja hän aloittaa nyrkkeilytuntien vetämisen lauantaisin. Tällä hetkellä sovittu kolmella treenillä aloitus: 15.10., 29.10 ja 12.11. Yksi treeni kestää 1,5 tuntia ja hinta on 20 eur/treeni tai 2 ruksia kymppikortista. Tunneille varataan paikka normaalisti tuntivarausten kautta. Ryhmäkoko max 10.
Lokakuussa käynnistyy myös tämän vuoden viimeiset kuntonyrkkeilyn perus- ja jatkokurssit. 
Uutena meillä alkaa myös perhe -kuntonyrkkeily, mihin nuori (10-18 v) voi tulla yhdessä aikuisen kanssa. Aloitus lauantaina 29.10 klo 12. Jos nuori mieluummin treenaa yhdessä toisten nuorten kanssa, alkaa myös nuorille oma kuntonyrkkeilyryhmä lauantaina 29.10. klo 13:30.
Lisätiedot ryhmistä alkavat kurssit ja pienryhmät -sivulta.
Tervetuloa mukaan!


★ Syksy 2022 käyntiin!
Syyskuu käynnistää kaikki viikkotunnit. Elokuussa alkaneet perus- ja jatkokurssit ovat hyvässä vauhdissa ja seuraavat kurssit on laitettu varattaviksi (aloitus lokakuussa).
Vierailevana valmentajana salille saapuu heti lokakuun alussa, 1.10., Mira Potkonen! Mira tulee toisen kerran tänä vuonna ja luvassa on varmasti energistä ja tehokasta treeniä kuntonyrkkeilijöille. Treeni on klo 11-12:30, hinta 25 eur. Ilmoittaudu mukaan tuntivarausten kautta.

Energistä syksyä kaikille ja nähdään salilla!

★ Elokuu 2022
Elokuussa viikkotunnit käynnissä hieman kevennetyllä aikataululla. Kurssit alkavat 22.8. alkavalla viikolla ja siitä pikkuhiljaa myös täysi viikkotuntiaikataulu käyntiin!
Amin Asikainen saapuu salille sunnuntaina 28.8. ja vetää kaksi kuntonyrkkeilytreeniä, treeni1 klo 10-11:30 ja treeni2 klo 12:30-14. Treenaa yksi tai ota hyöty koko päivästä ja treenaa molemmat! Yhden treenin hinta 25 eur, ilmoittaudu tästä.
Lisätiedot anne@stars.fi tai 0407508374.


★ Heinä- ja elokuu 2022

Heinäkuun alussa viikkotunnit pyörivät kolmena päivänä (ti, ke ja to). Tunnit ovat tauolla 18.7.-31.7. 
Ennen taukoa tehdään kesäretki No Mercy -nyrkkeilytapahtumaan  Jämsänkoskelle la 16.7., lisätiedot ja ilmoittautumiset anne@stars.fi.
Elokuu mennään hieman kevennetyllä aikataululla 21.8. saakka, jonka jälkeen tunnit alkavat pyöriä täydellä teholla! Kurssit alkavat 22.8. alkavalla viikolla.


★ Touko- ja kesäkuu 2022
Toukokuussa salilla tehdään kehonkoostumusmittauksia pe 20.5.-su 22.5. Mittauksen hinta 20 eur. Varaa oma mittausaikasi anne@stars.fi.

Kesäkuussa sunnuntain treenit jäävät kesätauolle (paitsi 5.6. on vielä tunnit!). Kesäkuun aikataulu löytyy aikataulu-sivulta

Vierailevaksi valmentajaksi kesäkuussa salille saadaan Jarkko Jussila, joka on potkunyrkkeilyssä maailman huipulla! Hän vetää kahdet treenit (klo 11 ja klo 13) kuntonyrkkeilijöille ja luvassa on hyvää, hikistä treeniä. Yhden treenin hinta on 20 eur, molemmat treenit yhteensä 35 eur. Varaa paikkasi tuntivaraukset sivulta! 


★ Huhti- ja toukokuu 2022
Huhtikuussa käynnistyvät kevään toiset kurssit kuntonyrkkeilyissä. Peruskursseja alkaa kaksi, jatkokursseja yksi sekä yksi kurssi koronatauon jälkeen treeniin palaaville. 
Toukokuussa saadaan vierailevaksi valmentajaksi salille Satu Lehtonen, joka on ennen ammattilaiseksi siirtymistä saavuttanut kuusi Suomen mestaruutta nyrkkeilyssä. Satun treenit ovat lauantaina 7.5. klo 12-13:15. Treenipaikan voit varata tuntivaraukset -sivulta.
Toukokuussa on myös kehonkoostumusmittari salilla 20.5.-22.5. Mittausajat sovitaan Annen kanssa, anne@stars.fi.


★ Kevään kurssit ja tunnit käynnistyvät!
Koronasulku päättyy ja tunnit alkavat 6.2. Kursseilla pari peruutuspaikkaa vapaana! Viikkotunneilla ryhmäkoko aluksi hiukan pienempi, että pystymme turvavälimääräyksen vielä toteuttamaan. Tunteja lisätään kalenteriin kysynnän mukaan. 
Nähdään salilla!


★ Kauden aloitus siirtyy
Sali suljettuna koronamääräysten vuoksi 4.2. saakka. Viikkotunnit ovat tauolla tämän ajan ja myös kuntonyrkkeilyn kurssien aloitus siirtyy. Aloitus tunneilla ja  kursseilla heti sulun jälkeen 6.2.->
Pysykää terveinä!


★ Mira Potkosen treenipäivä siirtyy, uusi päivä 26.2.2022!

Olympiamitalisti Mira Potkonen vierailee salillamme helmikuussa! Mira vetää kaksi kuntonyrkkeilytreeniä: klo 11-12:30 sekä klo 13-14:30. Yhden treenin hinta on 29 eur. Luvassa varmasti hyvää oppia ja tehokasta treeniä! Varaa paikkasi tuntivaraukset sivulta!

★ Sali lomailee ja koronapassi

Salin tunnit ovat joulutauolla 16.12.2021 - 3.1.2022. Uusi kausi käynnistyy täysillä 9.1.2022.
AVI:n määräyksen mukaan viimeisellä viikolla ennen taukoa (13.12.-19.12.) Starsilla on käytössä koronapassi eli sillä voimme varmistaa viimeisen viikon tuntien pitämisen, emmekä joudu perumaan tunteja. Määräys on voimassa 31.12.2021 asti, joten tammikuun tilanne nähdään myöhemmin.

Turvallista loppuvuotta kaikille ja nähdään salilla!


★ Joulukuussa huippuvierailu ja kehonkoostumusmittauksia!

Starsin salille saadaan huippuvalmentaja Maarit Teuronen vetämään treenit kuntonyrkkeilijöille lauantaina 4.12. klo 11-12:30. Maaritilla on huippuosaamista nyrkkeilymaailman huipulta, joten varmasti on hyvää teknistä oppia luvassa! Maarit toimi Mira Potkosen valmentajana ja hänellä on vuosien kokemus huippunyrkeilystä. Treeniin pääset varaamaan paikkasi tuntivarausten kautta. Hinta treenille on 20 eur.

Samana viikonloppuna salilla tehdään kehonkoostumusmittauksia. Mittauksia tehdään 3.12.-5.12., hinta 20 eur. Varaukset anne@stars.fi.
Lisätietoja tapahtumista Annelta.
 

★ Syyskausi käynnistyy!


Syksyn treenikausi saadaan kunnolla käyntiin syyskuun alusta. Kalenteriin jää erikseen varattavia viikkotunteja sekä pienryhmätunteja. Aikataulu löytyy ohjatut tunnit -> aikataulu.
Viikkotunneille voit tulla mukaan milloin vain (paikkavaraus tunnille tuntivaraukset -sivun kautta). Pienryhmien vapaita paikkoja voit kysellä Annelta (0407508374).

Elokuussa alkaneet perus- ja jatkokurssit ovat täynnä. Seuraavat kurssit alkavat lokakuussa, siellä maanantain peruskurssi alkaa olla jo täynnä. Yksityistunneilla pääsee myös lajin pariin helposti eli tekniikka haltuun ja sitten viikkotunneille mukaan!


★ Heinä- ja elokuu 2021

Salin tunnit ovat tauolla 19.7.-1.8. Tunnit jatkuvat maanantaina 2.8. Elokuussa alkavat kuntonyrkkeilyn perus- ja jatkokurssit, ilmoittautumiset anne@stars.fi. Muuten elokuussa harjoitellaan viikkotunneilla eli maksu kymppikortilla tai kertamaksulla. Syyskuun lukujärjestys julkaistaan heti elokuun alussa, mukana on pienryhmiä kuntonyrkkeilyyn, lihaskuntoon sekä myös viikkotunteja molempiin.

Aurinkoista kesän jatkoa ja nähdään taas salilla!  
 


★ Kesä- ja heinäkuu 2021

Kesä- ja heinäkuun ajan salilla pyörivät viikkotunnit, joille voit ilmoittautua tuntivaraukset -sivun kautta. Aikataulu löytyy sieltä, kun painat haluamasi treenin kohdalta varaa -nappia. Maksu kymppikortilla (79 euroa) tai kertamaksulla (10 euroa). Tervetuloa mukaan treenaamaan! Lisätietoja Annelta (anne@stars.fi) tai 040 7508374.


★ Toukokuu 2021

Toukokuun aikana käynnissä peruskurssit ja jatkokurssit. Myös treenikuplat käynnissä kesäkuun alkupuolelle. Ensimmäiset viikkotunnit avattu varattaviksi, kesä treenaillaan kuplien päättyessä viikkotunteina. Seuraa ilmoittelua myös Instagramissa ja Facebookissa!

Syksyn kursseista tullut jo kyselyjä, joten elokuussa alkavien kurssien ilmoittautuminen on jo käynnissä!

★ Huhtikuu 2021

Perus- ja jatkokurssit käynnistetään viikolla 16! Samoin kuplatreenejä käynnistellään sillä viikolla. Vapaita paikkoja voit kysellä Annelta anne@stars.fi

Kuntonyrkkeilyä ulkona sunnuntaina 11.4. ja viikolla 15 sääennusteen mukaan. Lisätietoja Annelta ja Facebook sekä Instagram -sivuilta!

★ Maaliskuu 2021

Ohjatut harjoitukset ja kurssit jäävät tauolle pahentuneen koronatilanteen takia 8.3. Ilmoitamme jatkoajankohdan heti, kun tiedämme! Pysykää terveinä!

★ Helmikuu 2021

Kuplatreenien seuraavat 4 viikkoa alkavat 8.2. Muutamia paikkoja treenikuplista löytyy, jos haluat mukaan, laita viestiä anne@stars.fi.  
 
LAUANTAILLE uusi treenikupla, jonka ohjaajaksi tulee TVS:n kokenut kuntonyrkkeilyohjaaja Jukka Vahter. Neljän kerran treenisetti alkaa lauantaina 13.2. klo 13. Ilmoittautumiset Annelle, anne@stars.fi tai 0407508374. Hinta neljän viikon kuplalle on 49 eur. Treenikuplissa pääset treenaamaan pienessä ryhmässä!

★ Tammikuu 2021

Tämän hetkisen tilanteen mukaan pääsemme jatkamaan harjoituksia 11.1.2021. Tuolloin käynnistyvät uudet peruskurssit sekä kesken jääneet kuplatreenit jatkuvat. Seuraamme kevään tilannetta ja jatkamme viikkotunteja mahdollisuuksien mukaan. 

Treenikuplissa on nyt tammikuulle muutamia paikkoja vapaana, kysy vapaista kuplapaikoista Annelta, anne@stars.fi tai 0407508374.

★ Loppuvuoden treenit peruttu!

Noudatamme Pirkanmaan suosituksia ja perumme loppuvuoden treenit. Toivottavasti kaikki pysyvät terveinä ja päästään aloittamaan treenit täysillä heti tammikuun alusta! Yksilöohjaukset jatkuvat normaalisti. Jos haluat vuokrata salia omaan käyttöön (esim perheen tai ystävien kesken), niin laita viestiä Annelle (anne@stars.fi tai 0407508374). 


★ Viikkotunnit muuttuvat "treenikupliksi" loppuvuoden ajaksi

Koronatilanteen vuoksi haluamme varmistaa kaikille halukkaille turvallisen treenimahdollisuuden meidän salilla. Viikkotunteja ei voi enää 26.10. eteenpäin varata, vaan ryhmistä tehdään suljettuja "kuplia", joissa käy aina samat treenikaverit (ryhmäkoko max 9). Asiasta on viikkotunneilla aktiivisesti käyneille laitettu sähköpostia ja paikkavaraukset ovat käynnissä. Vapaita paikkoja voi kysellä Annelta (anne@stars.fi tai 040 7508374)

Viikkotunteihin päästään toivottavasti palaamaan tammikuussa.


★ Nanoksin valokatalyysipinnoitus salille!

Salin hygieniataso nostettiin uudelle tasolle Nanoksin itsedesinfioituvalla pinnoitteella, joka laitettiin 14.10.2020. Valon vaikutuksella bakteerit ja virukset tuhoutuvat ja kulutuspinnoilla suoja säilyy vähintään 12 kk, mahtavaa! Vähentää hiukan desinfiointiaineiden käyttöä, toki siivousta tehdään edelleen huolellisesti, mutta esimerkiksi säkeille riittää jatkossa hikien kuivaus, desinfiointi hoituu sitten valon avulla. Lue lisää nanoksi.com.

Tervetuloa treenaamaan turvallisesti!
 
 


 
★ Amin Asikaisen treenipäivä lauantaina 19.9.2020

Amin tulee salillemme lauantaina 19.9. Luvassa on treeniä pienissä ryhmissä (max 10/treeni), joten loistava tilaisuus saada yksilöllistä oppia mestarilta!
Yksi treeni kestää noin 70 min, pienet tauot/vaihdot välissä. Yksi treeni maksaa 25 eur, kahden treenin setti 40 eur. 
Sitovat ilmoittautumiset Annelle anne@stars.fi tai 0407508374.

Treenit käynnistyvät klo 10:45, klo 12, klo 13:15 ja klo 14:30. 

Ilmoittaudu mukaan pian, ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!Avoimet ovet 22.8. ja 23.8.

Tervetuloa tutustumaan saliimme lauantaina 22.8. sekä sunnuntaina 23.8. 

Lauantai 22.8. klo 9-18
- kehonkoostumusmittauksia klo 9-12 ja 16-18 (hinta 20 eur)
- kuntonyrkkeilyn peruskurssin demotreeni klo 12:30 (ilmainen)
- kuntonyrkkeilyn kokeilutunti klo 14 (ilmainen)

Sunnuntai 23.8. klo 10-18:30
- kehonkoostumusmittauksia klo 10-12 ja 15-17 (hinta 20 eur)
- kuntonyrkkeilyn peruskurssin demotreeni klo 13 (ilmainen)
- kuntonyrkkeilytunti klo 17:30 (normaali viikkotunti, maksu 10 kerran kortilla, kuukausikortilla tai kertamaksuna 9 eur)

Ilmoittautumiset tunneille sekä mittausaikavaraukset anne@stars.fi

Nähdään salilla!

24.7.2020
Syksyn viikkotunnit ja kurssit käynnistyvät viikolla 36! 


Tunnit ja uudet kurssit käynnistyvät tauon jälkeen kesäkuun alussa. Kesällä ei pidetä lomaviikkoja, vaan tunnit pyörivät läpi kesän! Muistathan, että sairaana ei tulla treeneihin ja hyvästä käsihygieniasta pidetään huoli.
 


★ Jukka Vahterin treenipäivä siirtyy!

Poikkeustilanteen takia Jukka Vahterin treenipäivä siirtyy. Uusi päivä sovitaan, kunhan tilanne rauhoittuu.
Kuntonyrkkeilyvalmennuksesta pitkän kokemuksen omaava Jukka Vahter pitää salillamme treenipäivän maaliskuussa. TVS:n kuntonyrkkeilyn vastuuvalmentajana toimiva Jukka on vetänyt treenejä 15 vuotta ja tekniikkaa on luvassa! Yhden treenin hinta on 10 eur ja jos ilmoittaudut molempiin on hinta yhteensä 15 eur. Kannattaa ehdottomasti treenata molemmat tunnit!

Treeni1 klo 13-14
Treeni2 klo 14:15-15:15


Lisätietoja Annelta.★ Amin Asikaisen treenipäivä siirtyy

Poikkeustilanteen takia Amin Asikaisen treenipäivä siirtyy. Uusi päivä sovitaan heti, kun se on mahdollista.
Mestari Asikainen tulee salillemme vierailevaksi valmentajaksi huhtikuun alussa. Nyt on luvassa oppia huipulta! Treenejä on kaksi, joista ensimmäisessä on luvassa lähiottelutekniikoita sekä säkillä tehtävillä useampia eriä. Toisessa treenissä enemmän liikkumista ja lyöntejä liikkeessä (eteen, taakse ja sivulle). Kannattaa ottaa hyöty koko päivästä ja ilmoittautua molempiin harjoituksiin! Hinta 20 eur/treeni. 

Treeni1 klo 13-14:30
Treeni2 klo 15-16:30

Lisätietoja Annelta.★ Satu Lehtosen treenipäivä siirtyy

Myös Satun treenipäivä siirtyy koronaviruksen takia. Uusi päivä sovitaan, kun se on mahdollista.
Ammattinyrkkeilijä Satu Lehtonen tulee salillemme huhtikuussa ja luvassa on kovaa teknistä tykitystä sekä tehokasta lihaskuntotreeniä! Satu on ennen ammattilaiseksi siirtymistään juhlinut kuudesti Suomen mestaruutta ja kolmesti Pohjoismaiden mestaruutta. Treenin hinta on 15 eur/treeni. Voit ilmoittautua yhteen tai ottaa hyödyn koko päivästä ja treenata molemmat!

Treeni1 klo 13-14:15
Treeni2 klo 15-16:15

Lisätietoja Annelta.

 

bottom of page