top of page

PALVELUT

 

Tarjoamme ohjattua kuntonyrkkeilyä, lihaskuntoharjoittelua, yksilövalmennusta sekä erilaisia kursseja. Järjestämme myös pienryhmävalmennuksia sekä työhyvinvointipalveluja.

KUNTONYRKKEILY

Kuntonyrkkeilyn peruskurssi 

Peruskurssiin kuuluu 8 harjoituskertaa. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat kohentaa kuntoaan huippuhauskalla tavalla ja antaa samalla kyytiä niska-hartiajumeille.  Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista ja välineet saat lainaan ohjaajalta.

Kuntonyrkkeilykurssi 

Kurssiin kuuluu 8 harjoituskertaa ja sopii loistavasti jatkoksi peruskurssille. Peruslyönnit olisi hyvä olla hallussa, syvennetään osaamista jokaisella harjoituskerralla. Sopii siis lajin pariin palaaville sekä tekniikan treenaamisesta kiinnostuneille.

Ohjatut kuntonyrkkeilytunnit

 Kuntonyrkkeilyn viikkotunneille voit tulla, jos perusasiat ovat hallussa. Harjoitteita tehdään sekä   säkillä että parin kanssa. 

Lisätietoja tunneista ja kursseista saat Annelta (anne@stars.fi)

LIHASKUNTOHARJOITTELU

Lihaskuntoharjoituksissa käydään läpi eri lihasryhmiä käyttäen välineinä mm. kahvakuulaa, vapaita painoja, kuminauhoja sekä kehon omaa painoa. Harjoituksissa kiinnitetään huomiota hyvään tekniseen suoritukseen ja mahdolliset liikerajoitteet otetaan huomioon tarjoamalla vaihtoehtoisia liikkeitä.

YKSILÖVALMENNUS (myös etävalmennus)

Yksilövalmennukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ammattitaitoiset valmentajat auttavat kohti tavoitteita suunnittelemalla harjoittelun, harjoitusohjelmat sekä ruokavaliot. Myös etävalmennus onnistuu, saat ohjeet omatoimiseen liikkumiseen kotona ja ulkona sekä tavoitettasi tukevan ruokavalio-ohjeistuksen. Olipa tavoitteesi painonpudotus, elämäntapamuutos, parempi kunto tai kehonmuokkaus, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

PIENRYHMÄVALMENNUS

Pienryhmävalmennuksissa harjoittelet aina tutun ryhmän kanssa. Osallistujamäärä ryhmässä on 4-10 henkilöä. Ryhmän tuki auttaa sinua kohti tavoitettasi! Ryhmissä seurataan kehitystä mittauksilla ja testeillä. Saat myös vinkkejä omaan ruokailuun ryhmän tavoitteen mukaisesti. 

Käynnissä olevat ja/tai käynnistyvät pienryhmät löytyvät Alkavat kurssit ja pienryhmät -sivulta.

TYÖHYVINVOINTI

Työhyvinvoinnissa voimme olla apuna kertaluontoisissa päivissä (esim kuntonyrkkeilytunti teidän työporukalle) tai suunnittelemassa kattavampaa hyvinvointipakettia työyhteisöllenne. Pyydä tarjous, suunnitellaan yhdessä teille sopiva ratkaisu.

bottom of page