personal training

Henkilökohtainen valmennus

Meiltä saat tavoitteitasi tukevaa valmennusta! Olipa kyseessä liikunnan aloitus, elämäntapamuutos, kehonmuokkaus, harjoittelun tehostaminen tai uudet vinkit omaan liikkumiseen, meiltä saat apua. 

Varaa aikasi veloituksettomaan neuvontaan, jonka perusteella voimme tehdä tarpeitasi parhaiten tukevan tarjouksen. Tämä tapaaminen ei velvoita mihinkään, päätät tarjouksen saatuasi, miten haluat toimia.

Valmennus voidaan hoitaa myös etävalmennuksena. Tällöin saat valmentajan tuen kotiisi. Harjoittelu voidaan suunnitella kotiin tai ulos. Saat tavoitteitasi tukevan ruokavalio-ohjeistuksen ja suunnitelman liikkumiseen.

Ajanvaraukset ja yhteydenotot:

Anne: anne@stars.fi / 0407508374

Pasi: pasi@stars.fi / 0404404355 

Ota rohkeasti yhteyttä!

   

Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kommentteja valmennuksista:

"Annen avulla sain tehtyä elämäntapamuutoksen. Oikeat eväät liikkumiseen kuin ravintoonkin. Annen positiivinen asenne tarttuu!"

Pipsa, 29 v

 

"Anne on positiivinen, ahkera, asiantunteva ja symppis tyyppi, jonka kanssa on mukavaa treenata ja tehdä yhteistyötä! Annen kuntonyrkkeilytunneilla hiki lentää ja oppii tykkäämään lajista, jota luuli kokeilevansa vain kerran. Sivusta henkilökohtaista valmennusta seuranneena: Anne pitää aidosti ja oikeasti huolta jokaisesta valmennettavastaan. Lämpimät suosittelut!"

Tiina, yhteistyökumppani

 

"Anne on mahtava tyyppi ja vatsarutistukset 100%!!"

Marjo, 61 v

"Anne on ihana, iloinen ja kannustava ihminen ja loistava työssään! Piiskaa tavoitteissa eteenpäin mutta hyvällä fiiliksellä! Suosittelen!"

Veera, 23 v

From 2019 Stars Gym Finland Oy

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon