top of page

personal training

Henkilökohtainen valmennus

Meiltä saat tavoitteitasi tukevaa valmennusta! Olipa kyseessä liikunnan aloitus, elämäntapamuutos, kehonmuokkaus, harjoittelun tehostaminen tai uudet vinkit omaan liikkumiseen, meiltä saat apua. 

Varaa aikasi veloituksettomaan neuvontaan, jonka perusteella voimme tehdä tarpeitasi parhaiten tukevan tarjouksen. Tämä tapaaminen ei velvoita mihinkään, päätät tarjouksen saatuasi, miten haluat toimia.

Valmennus voidaan hoitaa myös etävalmennuksena. Tällöin saat valmentajan tuen kotiisi. Harjoittelu voidaan suunnitella kotiin tai ulos. Saat tavoitteitasi tukevan ruokavalio-ohjeistuksen ja suunnitelman liikkumiseen.

Ajanvaraukset ja yhteydenotot:
Anne: anne@stars.fi / 0407508374
Pasi: pasi@stars.fi / 0404404355 

Eeva: eeva@stars.fi / 0443435946

Ota rohkeasti yhteyttä!
   
Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kommentteja valmennuksista:

 

"Olen kokeillut kaikki mahdolliset kuurit moneen kertaan, enkä millään ole saanut aikaan pysyviä muutoksia. Olen 60 + vuotias, 152 cm  ja paino tammikuussa 2023 oli 71,6 kg. Olo oli väsynyt ja makeita herkkuja teki mieli koko ajan.

Aloitin ruokailujen muutoksen Annen ohjeilla tammikuussa ja nyt takana on puoli vuotta. Paino on tippunut 8 kg! Olo on virkeämpi, säännöllinen ja riittävä syöminen on vienyt myös makeanhimoa pois. Aiemmin kiristävät housut mahtuvat nyt helposti päälle!

Aivan mahtavaa huomata, että muutos onnistuu myös tässä iässä!“
Tarja, 60 +"Oon niin kiitollinen siitä, että löysin sun tunneille ja treeneille! Kahdesta pienryhmävalmennuksesta olen saanut sysäyksen oikeaan suuntaan ja todella oppinut nauttimaan liikunnasta ja kovasta treenistä. Selailin tuossa puhelimen kuvia ja videoita ja löysin videon viime kesältä, minkä olet kuvannut. Nappasin siitä kuvan kaappauksen ja voi hitsi, aikamoinen muutos on tapahtunut! Ja olenko jopa näkevinäni jotain lihastakin noissa " pulkannaru- käsivarsissa"😂 muutos on hidasta, kun se tehdään oikealla tavalla ja se on ollut vaikeaa hyväksyä näin hätäiselle ihmiselle, mutta kaikki on sen arvoista! Matkaa vielä jäljellä, mutta on aikas hienoa todeta olevansa päälle 45- vuotiaana " elämänsä kunnossa". Siitä iso kiitos sinulle❤"
Päivi, 45 v


"Annen avulla sain tehtyä elämäntapamuutoksen. Oikeat eväät liikkumiseen kuin ravintoonkin. Annen positiivinen asenne tarttuu!"
Pipsa, 29 v

 
"Anne on positiivinen, ahkera, asiantunteva ja symppis tyyppi, jonka kanssa on mukavaa treenata ja tehdä yhteistyötä! Annen kuntonyrkkeilytunneilla hiki lentää ja oppii tykkäämään lajista, jota luuli kokeilevansa vain kerran. Sivusta henkilökohtaista valmennusta seuranneena: Anne pitää aidosti ja oikeasti huolta jokaisesta valmennettavastaan. Lämpimät suosittelut!"
Tiina, yhteistyökumppani

"Anne on mahtava tyyppi ja vatsarutistukset 100%!!"
Marjo, 61 v

"Anne on ihana, iloinen ja kannustava ihminen ja loistava työssään! Piiskaa tavoitteissa eteenpäin mutta hyvällä fiiliksellä! Suosittelen!"
Veera, 23 v

bottom of page