top of page

tuntikuvaukset

Ohjatut kuntonyrkkeilytunnit

 

★   Ohjatuille kuntonyrkkeilytunneille voit tulla mukaan, jos peruslyönnit on hallussa. Uudet harrastajat pääsevät mukaan peruskurssien tai yksityistuntien kautta. Kuntonyrkkeilyyn ei kuulu kontakti eli treenataan turvallisesti nyrkkeilyn tapaan ilman sparria.

Jos olet epävarma, mikä tunti sopii sinulle parhaiten, ota yhteyttä Anneen (anne@stars.fi).

Ohjatut nyrkkeilyharjoitukset

★  Nyrkkeilytunteja salilla vierailevien valmentajien vetämänä. Tavoitteena ei välttämättä tarvitse olla kehään nouseminen, mutta haluat treenata kuitenkin nyrkkeilyä. Sparrata voi halutessaan, kun valmentajan mielestä sinulla on riittävät valmiudet siihen. Seuraa ilmoittelua tunneista instagramissa ja facebookissa.

Ohjatut lihaskuntotunnit:

 ★ Lihaskuntotunnilla käydään läpi eri lihasryhmiä käyttäen välineinä mm. kahvakuulaa, vapaita painoja, kuminauhoja sekä kehon omaa painoa. Harjoituksissa kiinnitetään huomiota hyvään tekniseen suorittamiseen ja mahdolliset liikerajoitteet otetaan huomioon tarjoamalla vaihtoehtoisia liikkeitä. Tunnit sopivat kaikille, jotka haluavat parantaa lihaskuntoaan!

 

Ohjatut liikkuvuus-/kehonhuoltotunnit

★ Kehonhuoltotunnilla palautetaan kehoa rasituksesta, lisätään liikkuvuutta ja

parannetaan kehonhallintaa. Tunnilla tehdään mm. erilaisia dynaamisia ja staattisia venytyksiä sekä aktivoidaan kehon tukilihaksia. Tunnilla voidaan käyttää apuna välineitä, kuten jumppakeppiä, kuminauhoja, kahvakuulia. Tunti sopii kaiken tasoisille! 

bottom of page